Warmtepomp merken van Installatiebedrijf Wim Bosman

Installatiebedrijf Wim Bosman is erkend dealer van de onderstaande merken. Wilt u meer weten van een specifiek merk? Bezoek dan de merkpagina via het overzicht hieronder. We leggen uit wat de kenmerken zijn van de producten die het betreffende merk aanbiedt.
Nibe Logo

NIBE

Hoewel ze al meer dan 40 jaar ervaring hebben met warmtepompen, is het Zweedse NIBE in Nederland nog redelijk onbekend. De warmtepompen van NIBE behoren tot de slimste, stilste en zuinigste in hun klasse. Deze Zweedse producten worden altijd ontworpen met verwarmen en een duurzaam huis als uitgangspunt.

Meer informatie over NIBE
ATAG Logo

ATAG

Al ruim 70 jaar worden in het Gelderse Lichtenvoorde prijswinnende verwarmingsproducten gemaakt. Gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid staan hierbij centraal. ATAG maakt verwarmingsoplossingen met een grote passie voor comfort, warmtetechniek en duurzame producten. ATAG zorgt ervoor dat –wereldwijd- ruim 800.000 huishoudens dagelijks genieten van hun comfort zone, waarbij het aan niets ontbreekt als het gaat om warmte.

Lees meer over ATAG
logo remeha

Remeha

Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product. Met onze kennis en ervaring werken wij onder mee aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van CO2-uitstoot.

Lees meer over Remeha
Nefit Bosch Logo

Nefit Bosch

Een van de belangrijke internationale kenniscentra voor research & development van Bosch Thermotechniek staat in Deventer. Hier vindt ook de productie en assemblage voor de thuismarkt en vele andere landen plaats. Het is bovendien de plek waar de verkoop- en serviceorganisatie voor de Nederlandse markt is gevestigd.

Lees meer over Nefit Bosch
Mitsubishi logo

Mitsubishi

Mitsubishi Electric Living Environment Systems wordt sinds 1994 exclusief geïmporteerd en gedistribueerd door Alklima bv. Al vele jarenlang is Alklima bv/Mitsubishi Electric betrokken bij diverse duurzame initiatieven, waaronder nul-op-de-meter-woningen.

Lees meer over Mitsubishi Electric
panasonic logo

Panasonic

Panasonic wordt in Nederland geïmporteerd en gedistribueerd door Dutch Heat Pump Solutions (DHPS). Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector.

Lees meer over Panasonic

Doe de scan

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.